Henk ten Cate heeft een rol te pakken in Sleepers: 'Dacht dat ik in Bananasplit zat' (2024)

Serie

Janine van Rooden

&nbsp · &nbsp

Henk ten Cate heeft een rol te pakken in Sleepers: 'Dacht dat ik in Bananasplit zat' (1)

© Screenshot Videoland

Henk ten Cate in Sleepers

Delen

De meeste mensen kennen Henk ten Cate als voormalig voetballer en voetbaltrainer, maar de jonge generatie leert hem nu kennen als... acteur!

Hij schittert namelijk in het tweede seizoen vanSleepers.

Henk ten Cate

Henk speelt de rol van Jan-Willem, die het hoofd is van een politie-intelligencebureau. Hij is daarvooruitgekozen door niemand minder dan bedenker en hoofdrolspeler van de serie: Robert de Hoog. "Hij is gek op voetballen dus hij kijkt naar voetbalpraatprogramma's. In één daarvan zat ik en hij vond mij de geschikte persoon om voor die rol te vragen", vertelt de oud-voetballer voor de camera's van Videoland.

Bananasplit

Toen Henk het verzoek binnenkreeg kon hij het eerst niet helemaal geloven. "Ik dacht dat ik in Bananasplit zat. Ik heb het daarom een week op z'n beloop gelaten... totdat ik weer gebeld werd." Na dit telefoontje kreeg hij het script toegestuurd en zag hij het uiteindelijk wel zitten om de rol te spelen. "Toen heb ik ja gezegd."

Bekijk ook: de trailer van het tweede seizoen Sleepers

Sleepers

Naar eigen zeggen heeft de oud-voetbaltrainer op de set met 'de Champions League aan acteurs' gewerkt. "Ik heb heel veel geleerd in een korte tijd." Of we Henk nog eens terug gaan zien in een serie of film? "Het smaakt naar meer, maar om nou direct te zeggen van: ik ga daar iets in doen... ik ben vrij kritisch op mezelf dus ik wil dat zelf eerst eens heel goed bekijken voordat ik daarover beslissingen neem."

Sleepers is nu te zien op Videoland.

Tags en meer informatie

Henk ten Cate Nederlandse serie serie Sleepers Videoland
Alle tips

Henk ten Cate heeft een rol te pakken in Sleepers: 'Dacht dat ik in Bananasplit zat' (2)

Bekijk de eerste tussenstand en stem mee voor de Gouden Televizier-Ring 2024!

Spannend! Ruim een week geleden openden de stembussen voor de Gouden Televizier-Ring 2024. Op deze donderdag 5 september onthullen we welke programma's, acteurs, presentatoren, talenten, online-videoseries, jeugdprogramma's en impactvolle momenten aan kop gaan.

Lees verder

START De ring Vanavond20:35 - 21:30 · Serie Jurist Anna steelt in de nieuwe thrillerserie De Ring een ring van haar opdrachtgever Simon. Helaas is haar diefstal gefilmd. Hij dreigt aangifte te doen, tenzij ze ingaat op zijn voorstel: hij wil met haar naar bed.
START Break free Vanavond20:25 - 21:15 · Informatief De eerste aflevering van dit seizoen van Break Freevertelt het verhaal van Gerben, die met zijn vriendin Anouk drie weken door Midden-Amerika reisde. Toen ze in een taxi op weg waren naar de luchthaven kwamen ze in botsing met een tegenligger.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 14:54 Martine van Os presenteert de eerste week van Tijd voor MAX met gastpresentatoren 14:04 Martijn Krabbé deelt update over zijn gezondheid: 'Lijk het goed vol te houden' 13:36 Dit zijn alle kandidaten van De Verraders Halloween 2024 11:59 Ewout Genemans is alweer bezig met een nieuw seizoen van Ewout:
De tv van gisteren Meer tv
De nieuwste tips om te streamen Meer Tips 02:00 Black tea 01:00 Bewariërs 00:00 The Perfect Couple 00:00 Douglas Is Cancelled 00:00 Apollo 13: Survival
Tip Het Roer Om Vanavond20:29 - 21:36 · Amusem*nt Heidi en Christ willen in deze aflevering van Het Roer Om een verdrietige periode achter zich laten en in Portugal opnieuw beginnen. Ze kopen twee huisjes om op te knappen, maar omdat ze hun woning in Nederland nog niet kwijt zijn raakt het bouwbudget op.
LIVE NOS Studio sport: Vuelta en Paralympische Spelen Vanmiddag15:55 - 17:55 · Sport Het Vueltapeloton rijdt door Baskenland en dat betekent dat het parcours geen kilometer vlak is. De aankomst is in natuurpark Izki; de start is in Vitoria-Gasteiz, de geboorteplaats van klimmer Mikel Landa.
Tip Little Fockers Vanavond20:00 - 22:00 · Film Na twee films en een hoop gedoe heeft Jack zijn schoonzoon eindelijk geaccepteerd. Greg Focker is inLittle Fockersgelukkig getrouwd met zijn Pam.
Tip Greenland Vanavond20:25 - 22:45 · Film Een komeet dreigt in Greenland bijna al het leven op aarde te gaan vernietigen. Om te overleven moeten John (Gerard Butler) en zijn gezinnaareen geheime militaire bunker in Groenland zien te komen.
Tip The Informer Vanavond20:27 - 22:41 · Film In de keiharde actiefilmThe Informerstaat een FBI-informant er helemaal alleen voor als zijn missie mislukt.
Tip Bij Ons Op Het Kamp Vanavond20:27 - 21:53 · Amusem*nt De familie Kouwen geeft ook in dit nieuwe seizoen van Bij Ons op het Kamp weer een inkijkje in hun leven op het woonwagenkamp. Na een dag hard werken is er één ding waar moeder Corrina en vader Toon het gelukkigst van worden: tijd doorbrengen met het gezin.
START Dit Was Het Nieuws Vanavond21:30 - 22:15 · Amusem*nt Een nieuwe reeks van de satirische nieuwsshow Dit Was Het Nieuws met Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek. In deze eerste aflevering zijn radio-dj Frank van der Lende en zanger Frans Bauer te gast.
Tip Baby Driver Vanavond22:27 - 00:42 · Film Spectaculaire achtervolgingen, een vette soundtrack en acteurs diehet zichtbaar naar hunzin hebben.Baby Driverheeft het allemaal.

Toon meer tips

Henk ten Cate heeft een rol te pakken in Sleepers: 'Dacht dat ik in Bananasplit zat' (2024)
Top Articles
Herbie Hanco*ck’s ‘Head Hunters’ Band Is as Sly as Ever at 50th Anniversary Hollywood Bowl Show: Concert Review
Stephenville Empire-Tribune
Where To Go After Howling Pit Code Vein
Ron Martin Realty Cam
CLI Book 3: Cisco Secure Firewall ASA VPN CLI Configuration Guide, 9.22 - General VPN Parameters [Cisco Secure Firewall ASA]
Autobell Car Wash Hickory Reviews
Songkick Detroit
Stl Craiglist
Computer Repair Tryon North Carolina
How do you mix essential oils with carrier oils?
Bed Bath And Body Works Hiring
Jesus Revolution Showtimes Near Chisholm Trail 8
Slmd Skincare Appointment
California Department of Public Health
Gwdonate Org
Raleigh Craigs List
Belly Dump Trailers For Sale On Craigslist
VMware’s Partner Connect Program: an evolution of opportunities
Www Craigslist Com Phx
Check From Po Box 1111 Charlotte Nc 28201
Arre St Wv Srj
Aspen Mobile Login Help
Vanessawest.tripod.com Bundy
Ally Joann
Nz Herald Obituary Notices
Touchless Car Wash Schaumburg
Www.publicsurplus.com Motor Pool
Airline Reception Meaning
Beaufort 72 Hour
Paris Immobilier - craigslist
When His Eyes Opened Chapter 3123
Vht Shortener
Weather October 15
Rs3 Bring Leela To The Tomb
Japanese Emoticons Stars
Ice Dodo Unblocked 76
5 Star Rated Nail Salons Near Me
Star News Mugshots
Mrstryst
3 Bedroom 1 Bath House For Sale
W B Crumel Funeral Home Obituaries
Greater Keene Men's Softball
Shih Tzu dogs for sale in Ireland
Omaha Steaks Lava Cake Microwave Instructions
Bartow Qpublic
What to Do at The 2024 Charlotte International Arts Festival | Queen City Nerve
Fairbanks Auto Repair - University Chevron
877-552-2666
Who uses the Fandom Wiki anymore?
All Buttons In Blox Fruits
March 2023 Wincalendar
Parks And Rec Fantasy Football Names
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 6051

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.